Google+ Followers

Sunday, 19 January 2014

Assalamualaikum,

So, kali ni just nk update ttg kem kepimpinan PERSADA selama 3 hari lepas.
Pengalaman yang menarik especially first day and second day. Belajar cara key-in data projek ke HEP dan sbgnya. Bagi aku benda ni penting sbb aku sendiri pun dah terlibat dgn banyak projek dan kene tahu banyak prosedur utk laksanakan sesuatu program. Then, dpt kenal 'watak' ahli yg lain.

Btw, kat kem tu pun byk kali mkn tapi memandangkan genetik aku yg cmni, makan 10 kali sehari pun susah nk gemuk.huhu. kalau dpt maintain badan cmni even lepas kawin..hmmmm. Kat kem tu pun aku ada jumpa kucing..huhu, rindu plak kucing lama.

Last skali, aku diberi tanggungjawab sebagai pengarah dlm salah satu program yg dirancang. Credit to mantan2 PERSADA yg byk membantu, sanggup dtg kongsi ilmu. I appreciate it. Ekspresi dlm hati..haha

GO GO GO PERSADA !!!

Hopefully dapat dijalankan dengan baik. First time jadi pengarah kat universiti. Sebelum ni paling tinggi, timbalan pengarah. Pening macam mana sekalipun, amanah tetap amanah. 4th sem yg mencabar tahun 2014.. Pray for me. =)









No comments:

Post a Comment